چرا واقعاً می خواهید (الف) فیلم سینمایی
صدای صحرا (لهستانی: Głos pustyni) یک فیلم درام لهستانی به کارگردانی میخاو واشینسکی است که در سال ۱۹۳۲ منتشر شد. سعید اسدی بعد از ساخت ملودرام جوانانهای با نام «آواز قو» ساخت یک فیلم کمدی را در دفتر پویا فیلم آغاز کرد که به یکی از آثار خوب گیشه پسند و کمدی ایرانی تبدیل شد. تکخال فیلمی ایرانی به کارگردانی مجید مافی و تهیهکنندگی محمدحسین فرحبخش محصول ۱۳۹۹ است که داستانی کمدی و عاشقانه را روایت میکند. در این مقاله تلاش کردیم تا فیلم های برتر کمدی سینمای ایران را به شما معرفی کنیم تا ساعات و لحظات شادی را سپری کنید. انگار نه انگار که بیرون از این دیوارهای نمکی و سخت، آدمهای گرسنهای وجود دارند که به دنبال غذا هستند. امروز رژیم صهیونیستی که به نیابت از دولت ظالم ایالات متحده امریکا درحال آتشافروزی در منطقه غرب آسیاست، نهتنها نیابت این دولت ضد حقوق بشر، بلکه قصد نیابت شیطان بر زمینِ انسانها را کرده است و با این نسلکشی وحشیانه نه فقط باریکهی غزه، بلکه تمام سیارهی «انسانیت» را به آتش میکشد. این فیلم اثری متوسط در میان فیلمهای دیستوپیایی است، اثری که نه خوب است و نه بد! این فیلم برخلاف بیشتر فیلمهای تجاری آخرالزمانی که به دنبال نمایش ایدههای تمام شدن منابع، قتل و کشتار، بیماری و غیره است دوست دارد که از دیدگاه اجتماعی به آخرالزمان نزدیک شود.
فیلمساز بدون صرف هزینهی زیادی قطبی شدن آخرالزمان را نشان میدهد. قطبی شدن دنیا بعد از آخرالزمان پای ثابت بسیاری از فیلمهای این ژانر است. بسیاری از فیلمسازان برجسته آفریقایی و عرب برای اولین بار در کارتاژ شناخته شدهاند، از جمله سمبنه عثمان سنگالی (جایزه بزرگ ۱۹۶۶)، یوسف شاهین مصری (جایزه بزرگ ۱۹۷۰)، سلیمان سیسه از مالی (جایزه بزرگ ۱۹۸۲) میشل خلیفی (جایزه بزرگ ۱۹۸۸)، از تونسیها طیب لوهیچی (اولین تانیت طلایی تونسی برای فیلم کوتاه ۱۹۷۲)، نوری بوزید، فرید بوغدیر، و مفیده تلاتلی (جایزه بزرگ ۱۹۸۶، ۱۹۹۰، ۱۹۹۴)، محمد ملاس از سوریه و مرزاق آلوج الجزایری (جایزه بزرگ ۱۹۹۶). این فیلم که در همان سال با پرتقال کوکی، ارتباط فرانسوی و هری کثیف اکران شد، جنجال بسیاری را در مورد افزایش خشونت در فیلمها به پا کرد و اگرچه در آن زمان بحث برانگیز بود اما برخی از منتقدان آن را یکی از بهترین فیلمهای پکینپا میدانند و توانست نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین موسیقی فیلم شود. جایزه انجمن بازیگران فیلم برای گروه بازیگران برجسته در یک فیلم سینمایی (به انگلیسی: Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture) جایزهای است که برای تقدیر از عالیترین دستاوردهای بازیگری در فیلم، توسط انجمن بازیگران فیلم اهدا میشود.
دیسک بلو-ری فیلم به مناسبت چهلمین سالگرد اکران آن دوباره منتشر شد، با این حال این نسخه غیر از اضافهکردن قالب فیلم و مستند استنلی کوبریک: زندگی در فیلمها به عنوان جایزه خرید، مشابه نسخهٔ دیسک بلو-ری پیشین است. آنها کاملا ایزوله زندگی میکنند، از مرور خاطراتشان واهمه دارند و گویا عمدا از به یاد آوردن دنیای قبل از این آخرالزمان طفره میروند. تیلدا سوینتون از خانوادهاش گذشته است، آنها را به معدن راه نداده، دوستش پسر خود را رها کرده است و دختر این ماجرا نیز از پدر و مادر خود گذشته است. با ورود دختر همه چیز بهم میریزد و پوستهی این زندگی مجلل خراب میشود. آنها زندگی متمولانهای دارند. چیزی در این میان انگار درست نیست، آنها بهطرز عجیبی خود را به خواب زدهاند، با دسرهایشان سرگرم هستند و گهگاهی نیز تمرین نجات انجام میدهند. به عنوان طرفدار Black Phone، بیصبرانه منتظریم ببینیم که چه چیزی هیل، دریکسون و همکارانش را برای یک قسمت دیگر بازگردانده است. هیچ چیزی در این میان برای ترساندن ما وجود ندارد.
از دیدگاه فیلمساز اخلاقیات در زمان سختیها هیچ جایگاهی در زندگی متمدنانهی بشر ندارد. خانوادهای نجاتیافته از آخرالزمان در این غار معدن زندگی میکنند، تروما هر لحظه به دنبالشان است و آنها بابت کابوسهایشان همچون تیلدا سوینتون از خواب میپرند. فیلم پایان، روایتی درباره آدمهای سرگشته است، آنها در دنیایی منزوی مجبور به ادامهی مسیری هستند که پایانش مشخص نیست. داستان فیلم اقلیما درباره زن و شوهری جوان و پیچیدگیهای روابط این دو است. آدمهای این فیلم با تروماهایی مواجه هستند که زمان درگیری برای بقا به سرشان آمده است. در دنیایی که همه چیزش نابود شده است، خانوادهای بههمراه دوستانشان در یک معدن نمک پناه گرفتهاند. بایگانیشده از روی نسخه اصلی در ۲۸ مه ۲۰۱۹. وبگاه شبکه امتیوی. Archived from the original on 11 September 2011. Retrieved March 6, 2013. روی زبانهٔ «Winners» کلیک کنید. داود شریان، نویسنده عربستانی و مجری شبکه تلویزیونی مرکز پخش خاورمیانه، در ستون روزانه خود در الحیات با تحلیل این فیلم، نگاه بعضی از نهادهای دینی کشورهای عربی به این فیلم را مورد انتقاد قرار داد و از اینکه روحانیت سنتی هنوز اهمیت تأثیر هنر در دفاع از چهره اسلام را درک نکردهاند، ابراز تأسف کرده است. اینکه ما برای بقا تا چه اندازه حق داریم دیگران را نادیده بگیریم؟