فیلم سینمایی درباره الی 2022-05-19

نگاهی به فیلم درباره الی ساخته اصغر فرهادی

هرچه تحقیقات پیش می‌رود، سرنخ‌هایی آشکار می‌شود که این پرونده را به مسیری پیچیده و فراتر از حد معمول می‌کشاند. در این مطلب چطور، قصد داریم نگاهی به دنیای حرفه‌ای و زندگی شخصی مریلا زارعی بیاندازیم، از دوران کودکی‌اش گرفته تا روزهایی که سیمرغ‌های متعدد را به خانه برد. اما هنوز هم رد پای نماها، دیالوگ ها، صداها، شخصیت ها و از همه مهم تر سوال های فیلم را در ذهنم حس می کنم. به این فکر می کنم که چرا حضور "الی" در نیمه دوم فیلم و دقیقا پس از مرگش بیشتر از پیش احساس می شود.

شب باشکوه دانشگاه با حضور شفیعی کدکنی و شمیسا و فروزانفر و حداد عادل

کاش می شد درباره هر کدام از سکانس ها و یا شخصیت های فیلم، مطلبی جداگانه نوشت. جایی که حسی از دلهره و معصومیت در چهره اش موج می زند و او صبور و سنگین و سرگردان، بر لب ساحل می دود. داستان «نوبت لیلی» درباره لیلی است که با کشف کتابی مرموز متوجه می‌شود او و خانواده‌اش در زمان‌ها و مکان‌های مختلفی زندگی کرده‌اند.

حالا نوبت اوست که با رمزگشایی از کتاب و پیدا کردن تابلوی ارزشمند نیاکانش، انتخابی بزرگ و سرنوشت‌ساز را انجام دهد که می‌تواند تمام زندگی‌های گذشته‌شان را به هم وصل کند. اما خواهران لیلی هم در این مسیر نقش‌های مهمی دارند که داستان را پیچیده‌تر می‌کند. داستان سریال حول شخصیت شکیبه (آزیتا حاجیان) می‌چرخد، معلم امور تربیتی که تلاش می‌کند با صمیمیت و دلسوزی، به دانش‌آموزان نزدیک شود و مشکلاتشان را بشنود.

مسعود کیمیایی از تأثیرگذارترین کارگردانان سینمای ایران است که با فیلم‌هایش ژانر گانگستری و اجتماعی را در سینمای کشور پایه‌گذاری کرد. او با آثار ماندگاری چون «قیصر» و «گوزن‌ها» نقش مهمی در تحول سینمای قبل و بعد از انقلاب داشته است. سعید روستایی یکی از کارگردانان نسل جدید سینمای ایران است که با فیلم‌های اجتماعی واقع‌گرایانه و داستان‌های پرتنش، توجه مخاطبان و منتقدان را به خود جلب کرده است. او با فیلم «ابد و یک روز» به شهرت رسید و مسیر موفقیتش را با آثار دیگری ادامه داد.

فیلمدرباره الی ماجرای گروهی از دوستان قدیمی است که بعد از مدتها، با هم به یک سفر شمال می‌روند و اتفاقات تلخی برای مهمان آنها رخ می‌دهد. "الی اول" دختر مظلوم و نجیبی است که برای کمک به یک کودک، دل به دریا می زند و غرق می شود. "الی دوم" دختر بحران زده ای است که با خودکشی اش، مرگی خودخواسته را انتخاب می کند. خاصیت جادویی فیلم این است که شخصیتی دوگانه و مبهم از "الی"، برایمان تصویر می کند.

فیلم درباره الی؛ وقایع‌نگاری یک طبقه رو به اضمحلال

داستان فیلم حول یک زوج می‌چرخد که در پی تصمیمات شخصی و اجتماعی خود، با بحران‌هایی در خانواده و جامعه روبه‌رو می‌شوند. این فیلم موفق به کسب جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی زبان در سال ۲۰۱۲ شد و مورد تحسین جهانی و داخلی قرار گرفت. بازیگران مطرحی چون لیلا حاتمی، پیمان معادی و شهاب حسینی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند. فیلم درباره الی اثر اصغر فرهادی، در سال ۱۳۸۷ ساخته شد و پس از اکران مورد ستایش بسیاری از منتقدان و تماشاگران قرار گرفت. این فیلم با روایت داستان تعطیلات چند خانواده که به شمال کشور سفر کرده‌اند، در پی ناپدید شدن یکی از اعضای گروه به نام الی، ماجرای پیچیده‌ای را پیش می‌کشد. فیلم با برخوردهای شخصیت‌ها و رازهایی که آشکار می‌شود، تبدیل به یک تراژدی عمیق می‌شود.

فیلم درباره الی زمانی در حدود 120 دقیقه دارد و در این زمان به همه گره‌های داستانی می‌پردازد و قسمتی را خالی نمی‌گذارد. ترانه علیدوستی، پیمان معادی، رعنا آزادی‌ور، شهاب حسینی، گلشیفته فراهانی، مانی حقیقی، مریلا زارعی و احمد مهران‌فر از بازیگران فیلم درباره الی هستند. آندریا باور نوازنده و ویولن‌سل آلمانی وظیفه ساخت موسیقی درباره الی را در زمان تولید این فیلم برعهده گرفته است. خلاصه داستان فیلم درباره الی را می‌شود اینطور تعریف کرد؛ چند جوان که دانشجویان سابقه دانشکده حقوق هستند به شمال کشور سفر می‌کنند.

بازی با آندروید

باشگاه فیلم‌بازها و سریال‌بین‌های حرفه‌ای؛ فیلیموشات جایی است که فرصت بیشتری برای خواندن و تأمل درباره فیلم‌ها و سریال‌ها داریم. قصد داریم منبع خبرها، گفت‌وگوها، گزارش‌ها و نقدهای مربوط به محصول‌های فیلیمو باشیم.

فیلم درباره الی در 1 جشنواره شرکت کرده است و توانسته در مجموع برای 8 مورد نامزد کسب جایزه و برای 3 بار برنده جایزه شود. در سومین دورهٔ جشنوارهٔ منتقدان و نویسندگان سینمایی، سید محمود رضوی برنده جایزه بهترین فیلم برای فیلم درباره الی شده است. اصغر فرهادی در یکی از مصاحبه‌های خودش، حول محور ماهیت دریا گفته است که دریا همزمان می‌تواند زیباترین چیز در دنیا و همچنان یک عامل کشنده برای گرفتن جان افراد باشد. این ذهنیت در یکی از روز‌های ساخت این فیلم برای فرهادی ایجاد شد و به عنوان عامل تعیین‌کننده برای ساخت فیلم درباره الی قرار گرفت.

همه به پزشکی قانونی می‌روند و فقط علیرضا برای شناسایی جسد وارد سردخانه می‌شود. سرانجام و به اجبار، آنان با سرخوشی همان ویلا را آماده اقامت چندروزه‌شان می‌کنند. الی هم به‌رغم حضور در میان جمع، کم‌حرف‌تر است و در عین حال شاهد نگاه عاطفی احمد به او هستیم و الی هم بی‌میل نیست. الی در تماس با خانواده‌اش اصرار دارد کسی نفهمد او به شمال آمده و قول می‌دهد که فردا برگردد. یکی از آنها از الی می‌خواهد که بادبادکش را هوا کند و الی هم این کار را می‌کند.

معرفی فیلم سینمایی درباره الی

پدر او (قاضی برجسته دادگستری) به شکلی مرموز به قتل می‌رسد و همین اتفاق، نقطه عطفی در زندگی یونس می‌شود. او که از این فاجعه عمیقاً تأثیر گرفته، به توصیه مادرش و با هدف کشف راز قتل پدر، وارد دانشکده پلیس می‌شود. در این میان، شکست عاطفی حاصل از به هم خوردن مراسم عقدش با دخترعمویش نیلوفر، او را بیش از پیش به این مسیر مصمم می‌کند. شهره و داریوش در کنار دختر کوچکشان، زندگی عاشقانه‌ای دارند اما ناگهان با تهدیدات خارجی روبه‌رو می‌شوند. این فیلم پر از لحظات احساسی و نفس‌گیر است، جایی که شهره تلاش می‌کند بین عشق به همسرش، حمایت از دخترش و حفظ آرامش خانوادش تعادل ایجاد کند. ماجرا وقتی به اوج می‌رسد که داریوش به خاطر شغلش، با خطراتی روبه‌رو شده که حتی به خانواده‌اش هم سرایت می‌کند.

امّا پس از ناپدید شدن الی در ساحل دریا، ماجرا به تراژدی تبدیل می‌شود و هر کس در مورد این مساله به قضاوت پرداخته و دیگری را مقصر می‌داند. فیلم «شیار ۱۴۳» داستان مادری را روایت می‌کند که سال‌ها منتظر بازگشت پسرش از جنگ است. مریلا زارعی در این فیلم نقش «الفت»، مادری که در طول سال‌ها با تمام امید و درد منتظر خبری از پسرش ‌مانده، بازی کرده است. این فیلم یکی از برجسته‌ترین کارهای مریلا زارعی به حساب می‌آید که بابت آن سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را در جشنواره فیلم فجر به دست آورد. داستان این فیلم درباره یک زوج جوان است که به دلیل نشست زمین مجبور می‌شوند به خانه‌ای جدید منتقل شوند.

این فیلم با نمایش مشکلات اقتصادی و اجتماعی در خانواده‌ای فقیر، نگاهی انسانی به تلاش‌های روزمره افراد در مواجهه با سختی‌ها دارد. بچه‌های آسمان موفق شد تحسین جهانی را جلب کند و اولین فیلم ایرانی باشد که نامزد اسکار بهترین فیلم خارجی زبان می‌شود. این فیلم به کارگردانی و نویسندگی مسعود کیمیایی و با بهره‌گیری از بازیگران برجسته‌ای ساخته شده است.

این فیلم یک فیلم اجتماعی است که حال و روز دهه 50 در ایران را نیز به خوبی نمایش می‌دهد. آژانس شیشه‌ای یکی از مهم‌ترین فیلم‌های سینمای ایران به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا است که به موضوع پیامدهای جنگ ایران و عراق در جامعه پس از جنگ می‌پردازد. این فیلم به دلیل پرداخت عمیق به مسائل اجتماعی و سیاسی در وقت خود، به یکی از آثار ماندگار سینمای ایران تبدیل شده است. تقابل میان شخصیت‌ها و فضای پرتنش داستان، "آژانس شیشه‌ای" را به یکی از درخشان‌ترین فیلم‌های مربوط دفاع مقدس تبدیل کرده است. مریلا زارعی با بیش از دو دهه حضور درخشان در سینما و تلویزیون به یکی از برجسته‌ترین و محبوب‌ترین بازیگران زن ایران تبدیل شده است. بازی‌های ماندگار او در نقش‌های متنوع، همراه با جوایز معتبر و تحسین‌های فراوان، نشان از استعداد استثنایی و پشتکار بی‌نظیرش دارد.

این که تمام آن مفاهیمی را که یک نظریه پرداز با کلی تحقیق و مطالعه به آن رسیده است، به هم پیوند می زند و در چند نما نشانمان می دهد و این کار کمی نیست. هر کدام از این دو"الی " را انتخاب کنیم، می توانیم داوری متفاوتی درباره دیگر شخصیت های داستان داشته باشیم. چرا که فیلم به مخاطب اجازه می دهد تا او نیز هم چون خانواده درگیر ماجرا، قضاوت خودش را داشته باشد. این فیلم، زنگ خطری برای همه خانواده‌ها بود و مخاطب را وادار می‌کرد به روابطش عمیق‌تر نگاه کند.

این فیلم به داستان زندگی دو زن از طبقات مختلف اجتماعی می‌پردازد که تحت فشار قوانین و عرف جامعه، تجربیات متفاوتی دارند. مریلا زارعی با بازی در نقش مکمل، توانست جوایز زیادی مانند جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن از جشن خانه سینما را کسب کند. همکاری او با تهمینه میلانی و هم‌بازی شدن با نیکی کریمی، سکوی پرتابی برای مریلا به سمت شهرت و محبوبیت بیشتر بود. فیلم درباره الی در میان لیست 100 فیلم برتر تاریخ ایران در سامانه منظوم مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون، رتبه 31 را با امتیاز و رأی مردم کسب کرده است.

فیلم درباره الی

سهم درباره الی از سومین دوره جوایز انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی دو جایزه در رشته‌های بهترین فیلم و بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (صابر ابر) بود. داستان فیلم روایت‌گر زندگی چند خانواده است که برای گذراندن تعطیلات به شمال کشور سفر کرده‌اند. دوستان احمد (شهاب حسینی) که پس از سال‌ها زندگی در آلمان به ایران بازگشته، در تلاش هستند تا همسری را برای او بیابند. به همین خاطر، مربی مهدکودکی به نام «اِلی» (ترانه علیدوستی) با دعوت سپیده (گلشیفته فراهانی)، به همراه دیگران به این سفر آمده‌است. اما پس از ناپدید شدن الی در ساحل دریا، ماجرا به تراژدی تبدیل می‌شود و هر کس در مورد این مسئله به قضاوت پرداخته و دیگری را مقصر می‌داند.

در این فیلم می‌بینیم که چطور شهره با قدرت و عشق به همسرش در این مسیر پرچالش کمک می‌کند، حتی وقتی سایه ترور و تهدید روی زندگی‌شان سنگینی می‌کند. این فیلم، با حضور بازیگرانی مثل بهرام رادان، محمدرضا فروتن، پولاد کیمیایی و سعید پیردوست، یکی از آثار به‌یادماندنی مسعود کیمیایی است. اگر به داستان‌هایی پر از جزئیات و احساس علاقه دارید، سربازهای جمعه یکی از همان فیلم‌هایی است که ارزش تماشا دارد. او در شب تولد همسرش، مانی پاشایی، با حوادثی رازآلود مواجه می‌شود؛ از جمله مفقود شدن یکی از همسایه‌ها به نام مرجان. در این میان، سرگرد بهروز شریفی تحقیقات خود را آغاز می‌کند و متوجه ارتباط این ماجرا با پرونده‌های دیگر مفقودی می‌شود.

او با بازی ساده و صادقانه، احساسات واقعی را به خوبی به بیننده منتقل کرد و خیلی زود محبوب شد. سوسن تسلیمی یکی از بازیگران برجسته سینمای ایران است که اغلب در آثار بهرام بیضایی حضور پررنگی داشت. او به دلیل بازی‌های تاثیرگذار و عاطفی‌اش در فیلم‌های ایرانی، به یکی از چهره‌های ماندگار سینما تبدیل شده است.

قصد سپیده از این دعوت، آشنا کردن سپیده با احمد به نیت ازدواج احتمالی آنها است. در نهایت پیرزن ویلایی نیمه‌متروک را در ساحل در اختیار آنان می‌گذارد که فاقد بسیاری امکانات از جمله تلفن است و به‌دلیل آنتن ندادن موبایل، آنها مجبورند چند بار برای تماس تلفنی به خانه همان زن روستایی بروند. سپیده به دروغ به آن زن می‌گوید که احمد و الی تازه ازدواج کرده‌اند و به ماه‌عسل آمده‌اند. مریلا زارعی در این فیلم نقش نیر را بازی می‌کند؛ شخصیتی که حضورش کوتاه است (حدود ۱۵ دقیقه)، اما تأثیر عمیقی روی داستان و مخاطب می‌گذارد. بازی درخشان او در این نقش باعث شد تا سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را در جشنواره فیلم فجر سال ۱۳۸۲ دریافت کند. داستان فیلم درباره زندگی چند خانواده است که برای گذراندن تعطیلات به شمال کشور سفر کرده‌اند.

مهدعلیا زنی قدرتمند و سیاستمدار است که نقش مهمی در بازی‌های سیاسی دربار دارد و با حضور مقتدرانه‌اش، داستان را جذاب‌تر می‌کند. سریال جیران از بهمن ۱۴۰۰ پخش شد و پس از چندین وقفه، در تاریخ ۴ فروردین ۱۴۰۲ به پایان رسید. عزت‌الله انتظامی معروف به آقای بازیگر یکی از بزرگان سینمای ایران است که با بازی در آثار برجسته و شخصیت‌پردازی‌های عمیق، تأثیر زیادی در تاریخ سینما و تئاتر کشور داشته است.

او به خوبی توانسته احوالات یک زنِ گرفتار میان عشق، حمایت و مسئولیت‌های زندگی را به بیننده منتقل کند، به‌گونه‌ای که تماشاگر کاملاً با شخصیت نرگس همذات‌پنداری می‌کند. همه می‌کوشند با اعلام این‌که نمی‌دانسته‌اند الی نامزد دارد، ماجرا را فیصله دهند اما سپیده اصرار دارد که حیثیت الی را نبرند. نامزد خشمگین پس از مشتی که به صورت احمد می‌زند در اتاقی با سپیده صحبت می‌کند. سپیده مجبور می‌شود عدم علاقه الی را با این دروغ که الی درباره نامزدش حرفی نزده به اطلاع او برساند.

همتی یا ترامپ؟ کارشناسان اثرگذاری مؤاخذه وزیر اقتصاد بر اصلاح وضع …

اصغر فرهادی یکی از برجسته‌ترین کارگردانان سینمای ایران است که به دلیل داستان‌پردازی‌های پیچیده و شخصیت‌سازی‌های عمیق شناخته می‌شود. او با آثارش در زمینه درام‌های انسانی و اجتماعی توجه بسیاری را در سطح جهانی جلب کرده و موفق به کسب جوایز معتبر بین‌المللی شده است. تا پیش از عرضه فیلم سینمایی درباره الی، اصغر فرهادی سه فیلم دیگر را ساخته و تولید کرده بود که شاید از جوانبی، این آثار را یک پله پایین‌تر از آثار حال حاضر این کارگردان به حساب بیاوریم.

تعدادی از بازیگران فیلم

مانکن در کنار روایت داستان عاشقانه به شکاف‌های طبقاتی و تفاوت زندگی افراد در دو سر طیف جامعه می‌پردازد و تماشاگر را با واقعیت‌های تلخ اما تأثیرگذاری روبه‌رو می‌کند. سریال مانکن داستانی درام اجتماعی است که با محوریت عشق، نابرابری‌های اقتصادی و مشکلات اجتماعی روایت می‌شود. داستان از رابطه عاشقانه کاوه (امیرحسین آرمان) و همتا (نازنین بیاتی) آغاز می‌شود. اما این عشق ساده و خالص، به ‌خاطر فشارهای اقتصادی و اتفاقات تلخی که در زندگی هر دو جریان دارد با چالش‌های بزرگی روبه‌رو می‌شود. سریال پلیس جوان روایت زندگی یونس، پلیسی تازه‌کار که سرنوشت پیچیده‌ای پیش رویش قرار گرفته است.

شکیبه با رفتارهای مثبت و حمایتی‌اش، نقش معلمی تأثیرگذار را به تصویر می‌کشد و همین موضوع باعث شد این شخصیت به یادماندنی شود. سربازهای جمعه، داستان چند سرباز را روایت می‌کند که یک روز جمعه به همراه گروهبانشان به شهر می‌آیند، اما این گردش کوتاه خیلی زود به ماجراهایی پیچیده و دردسرساز تبدیل می‌شود. همان طور که در ابتدای این مطلب اشاره شد، جذابیت فیلم "درباره الی" در همین نکته است.

مراحل تبدیل حبیب لیسانسه ها به امیر تاسیان+فیلم - سبک ایده آل

ناپدید شدن مرموز یک مربی مهدکودک در حین پیک نیک در شمال ایران، مجموعه ای از ماجراهای ناگوار را برای همسفرانش به دنبال دارد. «الی» هم که چیزی پنهان تر از راز را در وجودش نهان کرده است، در هیاهوی دریا گم می شود. علاوه بر نام‌های پرافتخار و بزرگی که پیش از این مطرح شد، شایسته است از کارگردانان بزرگی چون مرحوم کیومرث پوراحمد، علی حاتمی، پوران درخشنده، کیانوش عیاری، شهرام مکری و... در صورت استفاده از محتوای وب‌سایت بدون دادن لینک مستقیم، محتوای شما هم به صورت خودکار و هم به صورت دستی به فرم DMCA گزارش خواهد شد. من درباره الی با حجم 1.78 که زده بودید دانلود کردم ولی 3.5 گیگ از نتم رفت واقعا ……. سلام، من دی وی دی این فیلم رو داشتم ولی چون کیفیت نداشت نسخه 1080 رو دانلود کردم، ولی متأسفانه هم کیفیت خوبی نداره هم صداش از اواسط فیلم با تصویر همخوانی نداره.

فیلم درباره الی محصول ایران در سال 1387 است که توسط اصغر فرهادی کارگردانی شده. از بازیگرانی که در این فیلم درام و رازآلود به ایفای نقش پرداخته‌اند می‌توان ترانه علیدوستی، گلشیفته فراهانی، شهاب حسینی، مریلا زارعی، مانی حقیقی، پیمان معادی، رعنا آزادی ور، احمد مهرانفر و صابر ابر را نام برد. در فیلم درباره الی حدود 15 بازیگر جلوی دوربین رفته‌اند که از نظر تعداد بازیگران می‌توان درباره الی را یک اثر پربازیگر عنوان کرد.

در حقیقت درباره الی فیلمی بود که توانست جرقه فیلم‌سازی اصغر فرهادی را روشن و آن را تا این جایگاهی که امروزه از آن یاد می‌بریم بالا بیاورد. آثاری از جمله جدایی نادر از سیمین، فروشنده و قهرمان اصغر فرهادی همه فرزندان معنوی فیلم درباره الی هستند که پختگی و پیشرفت هنری فرهادی در آنها بهبود پیدا کرده است. شهاب حسینی یکی از بازیگران محبوب و توانمند سینمای ایران است که با حضور در آثار مختلف، توانسته خود را به عنوان یکی از برجسته‌ترین بازیگران سینما معرفی کند. او با بازی‌های درخشانش در فیلم‌های معتبر، جوایز قابل توجه زیادی کسب کرده است. فیلم بچه‌های آسمان به کارگردانی مجید مجیدی، داستان دو کودک به نام‌های علی و زهرا را روایت می‌کند که در پی گم شدن کفش‌های زهرا، راه‌حلی نوآورانه برای حل مشکل پیدا می‌کنند.

از طرف دیگر، همتا که از رابطه‌اش با کاوه ناامید شده، گرفتار نقشه‌های اخگر (محمدرضا فروتن) می‌شود، مردی که به‌دنبال طمع به دارایی‌های خانواده همتاست. اما این فقط آغاز ماجراست؛ جست‌وجوهای او برای یافتن حقیقت، او را به واقعیت‌های پیچیده و تلخی هدایت می‌کند که نه‌تنها گذشته پدرش، بلکه مسیر زندگی خودش را نیز دگرگون می‌کند. این سریال، هم تصویری از چالش‌های شغلی و شخصی پلیس جوان ارائه می‌دهد و هم داستانی تأثیرگذار از تلاش برای حقیقت و عدالت را روایت می‌کند. او با بازی در این مجموعه توانست خودش را بازیگری توانمند معرفی کند و قدم‌های اولش در دنیای بازیگری را محکم بردارد. «دبیرستان خضرا» هنوز هم برای بسیاری از مخاطبان آن دوره، یادآور خاطراتی شیرین و داستان‌هایی نزدیک به واقعیت زندگی است.

{

چکیده داستان

|}

«زیر سقف دودی» داستانی تأثیرگذار از زندگی زنی به اسم شیرین (مریلا زارعی) است که در زندگی زناشویی‌ با همسرش بهمن (فرهاد اصلانی) دچار مشکلات جدی شده است. روایت سفر سه روزه چند خانواده  که برای گذراندن تعطیلات به شمال کشور می روند ، بهانه برای رفتن به این سفر بازگشت کوتاه مدت دوست قدیمی شان احمد از آلمان است ، در این سفز سپیده ، الی... را که معلم مهد کودک دخترش است دعوت کرده تا شاید زمینه ساز آشنایی او با احمد شود.اما ناپدید شدن الی... هِناس، فیلم احساسی و پرهیجان درباره زندگی داریوش رضایی‌نژاد، یکی از دانشمندای برجسته هسته‌ای ایران و همسرش شهره پیرانی (مریلا زارعی) است.

{

نگاهی به فیلم درباره الی ساخته اصغر فرهادی

|}

این سریال با پرداختن به دغدغه‌ها و مشکلات دختران نوجوان در دبیرستان دخترانه، توانست مخاطبان زیادی را جذب کند. دیگر سکانس جذاب و تاثیرگذار فیلم جایی است که علیرضا (نامزد الی)، جمله کلیدی فیلم نامه را بر زبان می آورد. او در اوج درماندگی اعتراف می کند که به هم ریختگی اش بیشتر به دلیل دروغی است که شنیده است نه مرگ «الی».

زیر سقف دودی، داستانی عاطفی و تلخ از فاصله‌ای که ممکن است بین اعضای خانواده ایجاد شود، حتی وقتی هنوز در کنار هم هستند. فیلم پر از لحظات تلخ و واقعی از تنهایی شیرین و تلاش‌های ناامیدکننده‌اش برای بازگشت عشق و صمیمیت به زندگی مشترک است. او سعی می‌کند با مشاوره گرفتن و تغییر رفتار خودش، خانواده‌اش را دوباره دور هم جمع کند، اما این مسیر به سادگی پیش نمی‌رود.

پیمان معادی یکی از بازیگران مطرح سینمای ایران است که با حضور در فیلم‌های متعدد، جایگاه ویژه‌ای در سینما پیدا کرده است. فیلم گاو به کارگردانی داریوش مهرجویی و نویسندگی او و غلامحسین ساعدی در سال ۱۳۴۷ ساخته شد. این فیلم در قالب موج نوی سینمای ایران یکی از آثار برجسته محسوب می‌شود که توجه بین‌المللی را جلب کرد. این افتخارات و جوایز فقط بخشی از مسیر درخشان مریلا زارعی در سینما و تلویزیون ایران بوده که او را به یکی از محبوب‌ترین و موفق‌ترین بازیگران زن تبدیل کرده است.

همان سال در فیلم سینمایی «پاتک» بازی کرد و خیلی زود توانست استعدادش را نشان دهد. مریلا با پشتکار و عشق به کارش، پله‌های موفقیت را یکی‌یکی بالا رفت و امروز نامش در کنار برترین‌های سینمای ایران می‌درخشد. جوایز و جشنواره‌های فیلم درباره الی آنقدر زیاد و پر تعداد هستند که نوشتن تمامی آنها نیازمند یک فهرست بلندبالا است و بدون شک بزرگ‌ترین موفقیت این فیلم از فرهادی به حضور در اسکار درباره الی اختصاص دارد.

جالب تر آن که هر کدام از این دو شخصیت می توانند در پیشبرد دو داستان مجزا نقش خودشان را به درستی ایفا کنند. در فیلم لنگرگاه های متعددی، برای درگیر ساختن احساسات عمیق مخاطب طراحی شده است. این طراحی به گونه ای صورت گرفته است که تماشاگر هم چون خود "الی"، در دنیای جادویی فیلم غرق می شود و هر کس متناسب با ویژگی های درونی اش، با بخشی از کنش ها و شخصیت های داستان همذات پنداری می کند.

فیلم درباره الی نیز یکی از بهترین فیلم‌های تاریخ سینمای ایران محسوب می شود. می‌دانید علت موفقیت و درخشش تصویربرداری درباره الی در میان کارشناسان و جشنواره‌ها چیست؟ به‌دلیل آنکه فیلمبرداری فیلم درباره الی را حسین جعفریان برعهده داشته است. هایده صفی‌یاری تدوین فیلم درباره الی را بسیار درخشان انجام داده، به‌طوری که به‌زعم کارشناسان، تدوین بخش مهمی از درباره الی را تشکیل می‌دهد. فیلم درباره الی صدای ممتاز و باکیفیت خود را مدیون صدابرداری حسن زاهدی و صداگذاری علی نوری، امیر طوسی و آرش آریان پور است. باورپذیری و منحصر‌به‌فرد بودن طراحی چهره‌های بازیگران درباره الی نظر بسیاری را به‌خود جلب می‌کند و این هنر مهرداد میرکیانی در مقام چهره‌پرداز یا طراح گریم فیلم درباره الی است.

جلوه‌های ویژه میدانی فیلم درباره الی نیز توسط امیر آقابیک و محمد علی نقدی انجام شده است. از دیگر عوامل اثر می‌توان به حمیدرضا قربانی دستیار اول کارگردان فیلم درباره الی، مریم نراقی منشی صحنه فیلم درباره الی و اشاره کرد. در مجموع بیش از 51 نفر در تولید فیلم درباره الی نقش داشته‌اند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.


فیلم سیاوش قسمت غلام مفت بر